Zich ontwikkel

door tennis

De Justine Henin Academy biedt tennislessen aan op een simpele, plezierige en individuele manier om te streven naar de sportieve doelen van elke speler. De Academy is voorstander van een goede relatie met de speler en geeft dus bijzondere aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van elke speler.


Simpel

We zijn voorstander van een simpele en praktijkgerichte benadering van tennis, of het nu om technische, fysieke, mentale of coachings aspecten gaat.

We streven naar het overbrengen van een simpele en duidelijke boodschap naar de spelers toe en tegelijk hen constante aandacht te bieden en open te staan voor elke mogelijke vooruitgang.


Individueel

Een benadering die rekening houdt met het feit dat elke speler uniek is.

De focus ligt eerst en vooral op het project van de speler. Dit is waarom de ontwikkelingsdoelen en de inhoud van de lessen of trainingen afhankelijk zijn van de echte en fysieke leeftijd van de speler en zijn project.

We beweren niet de sleutel tot succes in handen te hebben, we houden wel rekening met de specifieke kenmerken van elke speler zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Één van de sleutels tot succes is volgens ons wel de mentaliteit van de speler.


Menselijk

Bovenal is onze benadering menselijk en medelevend.

Op de Justine Henin Academy reikt de relatie tussen coach en speler verder dan op het veld alleen. On sportief team zal bijzondere aandacht schenken aan de ontwikkeling van zelfstandigheid, standvastigheid, respect voor zichzelf en anderen en emotionele beheersing.

Het is belangrijk dat de kinderen goed verzorgd worden en dat ze groeien            als mens.


Plezier

Ons team gelooft dat de speler, welke leeftijd of welk level hij/zij ook heeft, zijn vaardigheden enkel kan ontwikkelen met plezier, in een autonome, vrije en speelse context. Plezier is niet alleen maar een onmisbaar ingrediënt om te leren, maar het zorgt ook voor kracht, wat nog iets onmisbaar is. Spelen motiveert, zorgt voor meer actieve concentratie en bouwt zelfvertrouwen. 


RESTONS EN CONTACT.

Besoin de renseignements ? N'hésitez pas à contacter notre académie.